Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3

DESPRE NOIABOUT US

Suntem un grup de fosti bancheri, cu activitate in corporate banking si experienta pe toate palierele acestui segment de servicii, ce au decis sa isi uneasca cunostintele acumulate si relatiile dobandite in vederea oferirii unei reprezentari cu valoare adaugata mai ridicata decat cea permisa de calitatea de bancher.

Viziunea noastra este aceea de a crea un brand-name in piata serviciilor de consultanta financiar-bancara din Romania prin reprezentarea unei game cat mai largi de activitati economice si investitori in cautarea de consultanta specializata si/sau finantare.

BANKING CONSULTANCYBANKING CONSULTANCY

Pe parcursul activitatii noastre de corporate banking, am reusit dezvoltarea unor abilitati analitice si de comunicare ce ne permit astazi sa oferim clientilor nostri servicii de consultanta financiar-bancare specializate si de inalta clasa.

Decizia noastra de a crea aceasta companie s-a bazat printre altele si pe observatia empirica ca reprezentarea noastra independenta precum si relatiile de comunicare stabilite in cadrul sistemului bancar pot servi mai bine interesele clientilor nostri. Acest lucru ne permite obtinerea celor mai bune conditii de ofertare si colaborare din partea diverselor institutii financiar-bancare si investitori strategici.

FINANCIAL MANAGEMENTFINANCIAL MANAGEMENT

Cu specializari academice in domeniul finantelor si experienta bancara relevanta atat ca analisti de credit cat si ca manageri de clientela, una din competentele noastre de baza este aceea de a oferi servicii specializate de management financiar.

Scopul nostru este acela de a stabili si dezvolta relatii permanente de consultanta financiar-bancara cu clientii nostri. In acest sens, colaboram indeaproape cu departamentele financiar-contabile ale acestora in incercarea de a monitoriza evolutiile indicatorilor economici, de a-i optimiza si de a recomanda strategii de actiune care sa conduca la imbunatatirea parametrilor activitatii desfasurate.

INVESTMENT BANKINGINVESTMENT BANKING

In lumea reala a afacerilor, oportunitatile de investire si/sau dezinvestire apar permanent, cu o amplitudine mai mare sau mai mica, in functie atat de conditiile specifice ale pietei la un moment dat cat si de climatul investitional si economic general.

Astfel, printre serviciile noastre se numara si acelea de a incerca sa le gasim clientilor nostri oportunitati de achizitii si/sau restructurare. Functie de pozitia lor de equity / cash la un moment dat, acestia se pot gasi fie in pozitii de vanzatori, fie in pozitii de cumparatori, avand ca obiect fie unul sau mai multe active, fie afaceri integrale.

COACHING


Fiecare investitor are uneori nevoie de o noua perspectiva pentru a vedea lucruri care alfel ii scapa si a avea o performanta mai buna.

Un serviciu revolutionar oferit de unul dintre coachii romani cu cea mai vasta experienta in domeniu.

CONTACT USCONTACT US

Pentru mai multe informatii legate de serviciile noastre, va rugam sa ne contactati.

Adresa: Calea Floreasca 77, etaj 1, sector 1, Bucuresti
Telefon: 0317.100.370
Fax: 0317.100.371
Email: office@financialadvisors.ro